Geluksmagazine gepresenteerd in Harderwijkse gemeenteraad

Het prachtige Geluk Magazine is vorige week gepresenteerd in de Commissie Samenleving van de Harderwijkse gemeenteraad. Wethouder Gert Jan van Noort zei dat hij veel respect heeft voor de deelnemers van de Geluksroute van de Geluksacademie die hun verhaal wilden delen. Hij noemde de Geluksroute ‘een prachtig instrument’ dat hij graag aanbeveelt bij de bestuursleden van Harderwijk en andere gemeenten.

Het magazine werd geproduceerd door Zorgdat, in samenwerking met De Geluksacademie. De teksten werden verzorgd door Lucia de Vries. Het tijdschrift geeft uitleg over de Geluksroute die de zorginstelling heeft ingezet voor inwoners in een sociaal isolement. De route blijkt verrassende uitkomsten te hebben geboekt. Het magazine vertelt de verhalen achter de mooie cijfers.

Het Geluk magazine opent met het verhaal van Agnes Bergevoet. Zij kwam met een versleten rug na enkele TIA’s in huis te zitten. Het enige wat haar naar buiten lokte waren de Harderwijkse zwanen die ze begon te fotograferen en beschermen. De Geluksroute boodt haar de kans om het fotoboek ‘Puk het Zwaantje’ uit te brengen.

Agnes maakte ook de foto van wethouder Van Noort voor het magazine; een foto die de wethouder ‘een van beste foto’s die ooit van me is gemaakt’ noemt. Voor het verhaal van Agnes en andere bijzondere verhalen klik hier.

Ruth Deddens van de Geluksacademie laat het eerste exemplaar zien
Auteur Lucia de Vries is duidelijk blij met het eindresultaat
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s